Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 13-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada va inaugurar l’ampliació de la Residència d’Avis l’Atzavara.
Sant Joan de Vilatorrada va inaugurar l’ampliació de la Residència d’Avis l’Atzavara.
Tornar Tornar
23/12/2008
 
El passat dissabte, 20 de desembre es va inaugurar les noves dependències de la residència de la tercera edat i centre de dia L´Atzavara.
 

A l´acte d´inauguració van assistir el diputat de Cooperació al Desenvolupament i Assistència Local de la Diputació de Barcelona, Jordi Labòria; la regidora de la Gent Gran de Sant Joan, Paquita García, i l´alcalde del municipi, Ezequiel Martínez, a més de gairebé un centenar de veïns i usuaris de L´Atzavara.


El remodelat edifici disposa de 46 places de residència, 15 per al centre de dia i 25 per al menjador col·lectiu, que es distribueixen en tres plantes. Als baixos hi ha situats els despatxos dels professionals que hi treballen, el menjador, la bugaderia i altres serveis indispensables per al funcionament diari de la residència i centre de dia.
 
A la primera planta hi ha l´esmentat centre de dia i les instal·lacions per fer els tallers de rehabilitació i el gimnàs. Les habitacions per als residents se situen a la planta superior.
 

També s´ha produït un canvi en la gestió del centre, ja que el Patronat Municipal Assistencial ha delegat la gestió econòmica i tota la infraestructura de l´equipament en l´empresa ASER, que va obtenir la concessió de la gestió, mitjançant un concurs, per un període de 4 anys.

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona