Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El silenci no ajuda. Per lluitar contra la violència de gènere, digues la teva.
El silenci no ajuda. Per lluitar contra la violència de gènere, digues la teva.
Tornar Tornar
11/11/2008
 

 

El proper 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, i la Regidoria de la Dona, conjuntament amb la Comissió de la Dona de Sant Joan de Vilatorrada, ha organitzat un programa d’actes per tal de commemorar la diada.
 

El programa, que inclou xerrades, exposicions, un taller, una presentació, una sortida al teatre, etc.; destaca per la col·laboració i implicació dels diferents serveis municipals.

 

Cal destacar l’acte central de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, que tindrà lloc el mateix 25 de novembre a les 20:30h. al Mas Sant Joan. L’acte, titulat Llum, paraules, música consistirà en la tradicional encesa d’espelmes en record de les víctimes de la violència masclista d’enguany, i en la lectura de textos diversos per part de veïns i veïnes de Sant Joan de Vilatorrada, que es combinarà amb l’interpretació de diverses peces musicals per part d’un grup d’alumnes de l’Escola de Música. A més, l’acte es clourà amb la construcció d’un gran llaç d’opinions, records, vivències i sentiments que les persones assistents configuraran a partit d’uns llaços adhesius que es podran trobar durant tot el dia als comerços del municipi i també al mateix acte. El silenci no ajuda. Per lluitar contra la violència de gènere, digues la teva.

 

Podeu consultar el programa en el document adjunt.

Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona