Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-11-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada s'adhereix al projecte ‘Vincles’ per la diversitat
Sant Joan de Vilatorrada s'adhereix al projecte ‘Vincles’ per la diversitat
Tornar Tornar
27/04/2018
 
L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a sumar-se a aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració, la cohesió i el respecte a la diversitat. 

Dissabte 5 de maig, de les 10 h. a les 18 h., la Sala Petita de Cal Gallifa acollirà una trobada oberta a tota la ciutadania en el marc del projecte ‘Vincles’, impulsat pel Consell Comarcal del Bages –amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada- per oferir a la ciutadania una experiència positiva de convivència en la diversitat.

La trobada, emmarcada en el programa d’actes de la Setmana de la Ciutadania, consistirà en un taller, amb la participació d’un màxim d’entre 25 i 30 persones, durant el qual es promourà a través de diverses activitats i exercicis (teatre, música, dansa, pintura, cuina...) el coneixement mutu, la superació d'estereotips, el respecte, la col·laboració i la cohesió social en l'àmbit local, així com el foment d'una convivència positiva entre els veïns i veïnes del municipi.

Així, aquelles persones que desitgin participar cal que s’inscriguin prèviament a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 876 42 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat.

Taller del projecte 'Vincles' a Sant Joan de Vilatorrada
FotoTaller del projecte 'Vincles' a Sant Joan de Vilatorrada
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona