Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Comença el Cicle de Teatre Encaix
Comença el Cicle de Teatre Encaix
Tornar Tornar
17/01/2008
 
El proper diumenge, 20 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, s’inicia la novena temporada del Cicle de Teatre Encaix a la Sala de Cultura Cal Gallifa.

La primera obra programada és “L’home incomplet”, de la companyia Cascai Teatre, vells coneguts del Cicle perquè ja ens han visitat en diferents ocasions. Marcel Tomàs ens presenta un personatge peculiar, que va a parar en un teatre i descobreix un públic que se’l mira. Es sent incòmode però té la necessitat d’explicar el que li passa, cercant la complicitat de l’espectador amb petites anècdotes.

 

El Cicle continuarà el 17 de febrer amb “Goma gom”, de Chapertons Còmic Teatre, un espectacle d’humor visual per a tots els públics que utilitza el pneumàtic com a protagonista. L’espectador viu una còmica travessia pel mar, plena d’entrebancs, i es veu submergit en una excitant aventura submarina envoltada de peixos, pops i taurons.

 

Finalment, el 16 de març, podrem veure “3 cadires”, de la companyia Entàndem i dirigida per David Pintó. Tres dones, l’Esther, la Laura i la Victòria, tres personalitats, amb un nexe comú: ronden la trentena i busquen parella. Una obra que podrem veure en el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona.

 

Recordeu que, paral·lelament, hem preparat el Cicle de Teatre Desencaix, amb la participació de companyies amateurs de la comarca.

El 12 de gener, la companyia La Tieta Rosa presenta “Després de la pluja”, de Sergi Belbel. El 9 de febrer, el Grup de Teatre ACR de Fals, representarà “El jardí dels hostes”, una adaptació de la novel·la de Pilar Duocastella. El Grup de Teatre Xalana presentarà “Magnòlies”, de Robert Harling, el 29 de març. I per acabar el Cicle, el 12 d’abril, el Grup de Teatre Paranys escenificarà “La inspectora Adler”, una versió lliure basada en l’obra “Ha vingut un inspector” de J.B. Priestley.

 

Per a més informació podeu dirigir-vos a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada (tel. 93 876 42 40 / st.joanv@santjoanvilatorrada.cat) o a la Biblioteca Cal Gallifa (tel. 93 876 77 05 / b.st.joanv@diba.es).

 

 

 
 
Cartell de "L'home incomplet"
FotoCartell de "L'home incomplet"
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona