Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Tallers gratuïts per fomentar l'accés dels ciutadans a les noves tecnologies
Tallers gratuïts per fomentar l'accés dels ciutadans a les noves tecnologies
Tornar Tornar
23/07/2008
 

 La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener (MIC) -ens que agrupa els municipis de Santpedor, Súria, Callús i Sant Joan de Vilatorrada- ha posat en marxa durant el primer semestre d´aquest any un total de 9 tallers gratuïts per a fomentar l’accés dels ciutadans a les noves tecnologies als municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Súria i Santpedor, amb un total de 51 assistents.

 

S´han portat a terme els següents tallers:

 

7 tallers d´Alfabetització  en Internet (nivell 1).

2 tallers de Telefonia IP dirigits a pimes i emprenedors.

 

En el Taller d’Alfabetització en Internet (15 hores) s’ofereix formació continuada al llarg de l’any adaptable al nivell de cada usuari. El servei està dirigit bàsicament persones en atur, majors de 45 anys en actiu, nouvinguts i gent gran amb ganes d’aprendre Internet. Per accedir a aquest servei ha calgut  determinar el nivell de l´usuari per mitjà d’un qüestionari previ. Un cop finalitzada la formació els assistents reben un certificat d’assistència.

 

El Taller de Telefonia IP (1 hora i mitja) ha estat dirigit a l’empresariat dels municipis de Súria i Sant Joan de Vilatorrada. L’objectiu d’aquest ha estat donar a conèixer les darreres novetats en telefonia IP aplicables a la PIME, així com realitzar-ne proves del seu funcionament in situ. La ponència del taller ha anat a càrrec de l’empresa Mercual i Associats -Servei de Comunicacions-.

 

Majoritàriament, els usuaris predominants als tallers han estat dones majors de 45 anys en situació activa, seguides per gent gran i persones en atur o demandants de feina.

 

La iniciativa ha comptat amb el suport dels departaments de promoció econòmica dels Ajuntaments de Súria, Sant Joan de Vilatorrada i Santpedor, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Servei d´Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 

A partir del mes de setembre estan previstos nous tallers d´alfabetització en Internet   (nivells 1 i 2) i un taller de factura digital per a PIMES. Per a qualsevol consulta, cal trucar als telèfons 93 876 78 12 de les 8 a les 15 hores.

Taller Internet
FotoTaller Internet
Taller Telefonia IP
FotoTaller Telefonia IP
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona