Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Tallers gratuïts
Tallers gratuïts
Tornar Tornar
10/11/2008
 

 

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener (MIC) ha posat en marxa al llarg d´aquest any un total de 15 tallers gratuïts per a fomentar l’accés dels ciutadans a les noves tecnologies als municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Súria i Santpedor, amb un total de 89 assistents.

 

S´han portat a terme els següents tallers:

 

11 tallers de formació en Internet (nivells 1 i 2).

2 taller de Telefonia IP dirigits a PIMES i emprenedors.

1 taller de factura electrònica dirigit a PIMES i emprenedors.

 

En els Tallers de formació en Internet (15 hores) s’ofereix formació continuada al llarg de l’any adaptable al nivell de cada usuari. El servei està dirigit bàsicament persones en atur, majors de 45 anys en actiu, nouvinguts i gent gran amb ganes d’aprendre Internet. Per accedir a aquest servei ha calgut  determinar el nivell de l´usuari per mitjà d’un qüestionari previ. Un cop finalitzada la formació els assistents reben un certificat d’assistència.

 

Els Tallers de Telefonia IP (1 hora i mitja) han estat dirigits a l’empresariat dels municipis de Súria i Sant Joan de Vilatorrada. Tenen com a principal objectiu donar a conèixer les darreres novetats en telefonia IP aplicables a la PIME, així com realitzar-ne proves del seu funcionament in situ. Les ponències dels tallers ha anat a càrrec de l’empresa Mercual i Associats.
 
El Taller de Factura Electrònica (1 hora i mitja) ha estat dirigit a les PIMES de Sant Joan de Vilatorrada. L´objectiu del taller ha estat la presentació del marc legal i les modalitats de la factura electrònica, així com la posterior resolució d´un cas pràctic. El taller ha anat a càrrec de Bankinter.

Majoritàriament, els usuaris predominants als tallers han estat dones majors de 45 anys en situació activa, seguides per altres emprenedors i persones en atur o demandants de feina.

 

La iniciativa ha comptat amb el suport dels departaments de promoció econòmica dels Ajuntaments de Súria, Sant Joan de Vilatorrada i Santpedor, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Servei d´Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 

A partir del mes de gener de l´any vinent estan previstos nous tallers de formació en Internet   (nivells 1 i 2) i altres tallers de difusió de les TIC. Per a qualsevol consulta, cal trucar als telèfons 93 876 78 12 de les 8 a les 1
 
 
 
 
 
 
 
Taller TIC
FotoTaller TIC
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona