Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-01-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Subvencions a entitats per a l’any 2017
Subvencions a entitats per a l’any 2017
Tornar Tornar
01/09/2017
 
Del 6 al 22 de setembre, ambdós dies inclosos, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada obre el període de presentació de les sol·licituds per a subvencions a entitats locals per a l’any 2017, amb l’objectiu de finançar parcialment activitats i/o projectes culturals, esportius, educatius i d’acció social realitzats per les associacions del municipi al llarg d’enguany. 

Les sol·licituds s’hauran de presentar al Registre General de l’Ajuntament, acompanyades del model normalitzat corresponent (disponible a partir de dimecres 6 de setembre), en horari de 09 h. a 14 h. A la convocatòria només hi podran concórrer aquelles entitats inscrites al Registre Municipal d’Associacions i a través del següent enllaç podeu consultar-ne les bases reguladores.

Un cop valorades les sol·licituds de subvenció per a activitats de les associacions locals per l'any 2017, es fa pública la relació d'entitats a les quals els manca documentació o aquesta és defectuosa. En aquest sentit, les entitats que apareixen a la llista disposen fins al 23 d'octubre del 2017, inclòs, per presentar la documentació requerida al Registre General de l'Ajuntament. En cas contrari, la sol·licitud de subvenció quedarà desistida. 
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona