Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Aquest estiu, connecta't a les piscines
Aquest estiu, connecta't a les piscines
Tornar Tornar
09/06/2008
 

L´àrea de noves tecnologies de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, que dóna servei als ajuntaments de Sant Joan de Vilatorrada, Súria i Santpedor, ha impulsat la realització d´una campanya pionera al Bages en la creació de “hotspots”  (zones de cobertura wi-fi) a les piscines municipals d´aquests municipis. En definitiva, es tracta d’oferir un servei més al ciutadà, similar al que trobem per exemple en aeroports, biblioteques, universitats, cafeteries, hotels, etc.

A partir d´aquest estiu, connectar el propi ordinador, telèfon mòbil o agenda electrònica a Internet sense necessitat de cables, serà possible en el recinte de les piscines municipals gràcies a aquest nou servei. La iniciativa ha rebut el vistiplau dels ajuntaments implicats, els quals oferiran connexió a Internet als usuaris de les piscines. A més, cal afegir que a les piscines de Sant Joan de Vilatorrada i Santpedor hi haurà servei de bibliopiscina.

Cada ajuntament ha rebut suport publicitari (pòsters, targetons explicatius i altres elements de publicitat per a les webs municipals) a fi i efecte d’informar els seus ciutadans i definir quina tipologia de connexió a Internet s’ofereix.

La normativa sobre l´ús del wi-fi a les piscines municipals és la següent:

1-El wi-fi de les piscines municipals de Sant Joan de Vilatorrada, Súria i Santpedor és considera un servei que cada ajuntament ofereix als usuaris/es de la piscina, tant si hi accedeixen amb el carnet de piscina com amb la corresponent entrada d´accés al recinte.

2 -L´accés a Internet es considera un servei d´ autoprestació que s´ofereix en un recinte  de titularitat municipal. No es tracta d´un servei d’accés lliure i universal, si no que caldrà accedir al recinte previ pagament del carnet o de l´entrada corresponent.

3-L´ajuntament i/o entitat propietària de l´ADSL no es responsabilitzen del contingut de les descàrregues realitzades pels usuaris/es . Tampoc es garanteix l’accés a Internet a tots els usuaris/es en cas de saturació del servei. L’ample de banda màxim és de 3 MB.

4-Es prohibeix l’accés a webs en les quals apareguin els següents continguts: violència, racisme, pornografia, drogues, sectes i o construcció d´explosius; així com l´ús de programes P2P (peer to peer) per descarregar i /o compartir arxius.

5.L´ajuntament  no serà responsable directament ni indirectament ni subsidiàriament, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa causats a l’usuari/a com a conseqüència de la presència de virus i altres elements que perjudiquin o puguin produir altercacions en el sistema informàtic d´aquest/a.

 

En cas de dubte poden consultar la web http://www.mintercar.org/piscines.php   o bé trucar al telèfon  93 876 78 12 de les 8 a les 15 hores.

targeto.jpg
Fototargeto.jpg
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona