Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 10-04-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El programa Xec- Servei reforçarà els Serveis d'Atenció Domiciliària
El programa Xec- Servei reforçarà els Serveis d'Atenció Domiciliària
Tornar Tornar
09/02/2009
 

Els Ajuntaments integrats en la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener (Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Callús i Santpedor) participen en el programa Xec-Servei, a través del qual s’ofereixen vals de descompte en el preu de contractació de serveis domiciliaris d’atenció a les persones.

 

Des d’aquest 2009, i com a conseqüència  de les noves orientacions comunicades per  la Generalitat de Catalunya als municipis catalans participants en la iniciativa, el programa ja no està cofinançat, ja que els recursos han estat derivats cap a programes innovadors no implantats fins ara al territori català.

 

Aquest fet, sumat a l’increment de les necessitats de la gent gran i del nombre d’usuaris amb dificultats econòmiques que acudeixen als serveis municipals ha portat els Ajuntaments membres de la Mancomunitat a reorientar el programa Xec-Servei, vinculant-lo als Serveis d’Atenció Domiciliària (SAD). Els tècnics d’aquesta àrea informaran oportunament dels criteris establerts per tal d’accedir-hi.

 

Els quatre Ajuntaments remarquen que, amb aquesta decisió, es vol garantir la continuïtat del programa, assegurant que els recursos municipals disponibles siguin destinats a totes les persones, ja siguin majors de 65 anys o les més necessitades en l’actual entorn de crisi econòmica.

 

 

 

 

  

 

 

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona