Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Molt bona participació a la caminada de la Festa de la Primavera
Molt bona participació a la caminada de la Festa de la Primavera
Tornar Tornar
19/04/2011
 

 

Més de 345 persones van participar diumenge 17 d’abril en el 17è edició de la caminada popular de la més que consolidada Festa de la Primavera a Sant Joan de Vilatorrada.

 

En aquesta edició s’ha fet el recorregut per un dels paratges més emblemàtics de la nostra comarca, els voltants de Collbaix, amb magnífiques vistes sobre el Pla de Bages i Montserrat.

 

A 2/4 de 8 del matí es van concentrar totes les persones participants al Parc Catalunya i després d’esmorzar cap a les 8  va començar  la caminada.  Pel camí del Pedregar i a Can Server es van instal·lar els avituallaments: en el primer es donava l’entrepà de botifarra i la beguda i en el segon fruits secs, fruita i sucs.

 

La caminada va finalitzar al Parc Catalunya on a part de la pizza i els sucs com ja es costum, es va entregar un record a tots el caminants. En aquesta edició es va lliurar un  llibret de rutes de Sant Joan de Vilatorrada “ Rutes d’aigua i secà”, escrit pel Sr. Jordi Planell i el Sr. Marc Vilarmau.

 

Caminada (1)
FotoCaminada (1)
Caminada (2)
FotoCaminada (2)
Caminada (3)
FotoCaminada (3)
Caminada (4)
FotoCaminada (4)
Caminada (5)
FotoCaminada (5)
Caminada (6)
FotoCaminada (6)
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona