Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El procés d’elaboració del Pla de Salut Municipal entra en la seva recta final
El procés d’elaboració del Pla de Salut Municipal entra en la seva recta final
Tornar Tornar
11/05/2017
 
El proper dissabte 10 de juny l’Ajuntament tancarà la fase d’identificació d’actius de salut i propostes d’accions de millora amb una jornada participativa i de treball oberta a l’assistència de tothom. 

El passat mes de desembre, la Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir la presentació pública de la proposta del Pla de Salut Municipal 2016-2020. L’acte va servir per donar a conèixer la proposta i la metodologia que permetrà orientar les polítiques de salut municipal al llarg dels pròxims anys, maximitzant els efectes de la salut positiva.

Un cop presentada la proposta de Pla de Salut, el projecte de redacció va iniciar la fase d'identificació d’actius de salut i accions de millora, procés que ha tingut un caràcter participatiu. En aquest sentit, la Regidoria de Salut va elaborar una butlleta de participació que va fer arribar a tots els alumnes dels centres escolars de Sant Joan de Vilatorrada, va distribuir urnes amb butlletes de participació per diferents equipaments del municipi i va estar present en diverses jornades festives, com ara el Fora Estocs i la Festa Primavera. D’altra banda, es va habilitar un espai digital, com a alternativa a la participació amb butlleta, i es va crear l’etiqueta #salutsantjoan per difondre aquesta iniciativa a través de les xarxes.

Ara, un cop finalitzat tot aquest procés participatiu, el projecte de redacció encara el tancament de la fase d’identificació d’actius de salut i propostes d’accions de millora. Per afrontar el tancament d’aquesta fase, la Regidoria de Salut i el Grup de Recerca de Salut i Atenció Sanitària de la Universitat de Girona estan preparant una jornada participativa que està programada per al proper dissabte 10 de juny de 2017, de 9.00 a 13.00h, a la sala de cultura Cal Gallifa.  

Per tal de participar en la jornada de treball grupal, cal confirmar assistència abans del dia 2 de juny, trucant al número de telèfon 938764240 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça tejadams@santjoanvilatorrada.cat.  Un cop finalitzada la fase d'identificació d'actius de salut i propostes de millora, es procedirà a la redacció de propostes d’intervenció. En aquest sentit, l’objectiu és que durant el mes d’agost del 2017 es presenti el document definitiu.

Pla de Salut Municipal 2016-2020
FotoPla de Salut Municipal 2016-2020
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona