Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Ja has visitat les dues exposicions de la Biblioteca Cal Gallifa?
Ja has visitat les dues exposicions de la Biblioteca Cal Gallifa?
Tornar Tornar
08/06/2017
 

L'equipament municipal acull fins al proper 16 de juny la mostra 'Va de... Cuidem el nostre entorn, tots units ho fem possible!', mentre que l'exhibició de pintures 'Paisatges i temes de Catalunya' es podrà visitar fins al 30 de juny.

La Biblioteca Cal Gallifa continua consolidant-se com a espai de referència en la vida cultural del municipi. Durant aquest mes de juny, aquest equipament municipal acull dues exposicions a través de les quals els visitants podran reflexionar al voltant dels propis hàbits quotidians en matèria mediambiental i podran descobrir diverses pintures centrades en l'entorn paisatgístic de Catalunya.

L'exposició 'Va de... Cuidem el nostre entorn, tots units ho fem possible!', que es podrà visitar fins al 16 de juny, està formada per una àmplia selecció de llibres, revistes, pel·lícules, novel·les i molt més material divulgatiu amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar la població en termes de sostenibilitat. De la seva banda, Miquel Perelló porta a Sant Joan de Vilatorrada l'exposició 'Paisatges i temes de Catalunya', una mostra de pintures que s'exhibirà a la Biblioteca Cal Gallifa fins al 30 de juny.

Ambdues mostres es poden visitar en l'horari habitual de la biblioteca municipal: de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30 hores, i dijous i dissabtes també durant el matí de 10 a 13 hores. L'Ajuntament informa que aquest espai municipal romandrà tancat els dissabtes a partir del proper 15 de juny.

Des de l'Ajuntament es convida els santjoanencs i santjoanenques a acostar-se a la Biblioteca Cal Gallifa per gaudir del seguit d'activitats que s'hi duen a terme periòdicament.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona