Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L’Ajuntament duu a terme tasques de fumigació preventives a l’arbrat municipal
L’Ajuntament duu a terme tasques de fumigació preventives a l’arbrat municipal
Tornar Tornar
11/06/2019
 

L’actuació tindrà lloc aquesta propera la nit i matinada del 11 al 12 de juny i es recomana als veïns i veïnes seguir els consells de seguretat.

 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de l’empresa Alemany Fitosanitaris, durà a terme aquest mes de juny noves tasques de fumigació de l’arbrat municipal amb l’objectiu de garantir la salut pública de tots els ciutadans i d’actuar preventivament contra la possible proliferació de plagues pernicioses. 

 

L’actuació tindrà lloc des de les 22:00 h. del dimarts 11 de juny fins a les 06:00 h. del dimecres dia 12. En aquest sentit, el consistori recomana als veïns i veïnes respectar els següents consells de seguretat:

 

. Mantenir-se apartat i no transitar per sota la màquina aplicadora mentre realitzi el servei.

. Abans del tractament, retirar aliments i roba de terrasses o balcons.

. Una vegada finalitzat el tractament i s’hagi assecat la zona tractada, s’hi podrà tornar a entrar, transitar o fer-ne ús.

 

La fumigació s’aplicarà a l’arbrat viari i al dels parcs i jardins municipals i permetrà combatre de forma preventiva plagues com ara el pugó, la caparreta, la negreta, l’assecada del xiprer i el morrut de les palmeres.  

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona