Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Nota informativa: Les despeses de les llars d’infants es poden deduir de la declaració de la Renda
Nota informativa: Les despeses de les llars d’infants es poden deduir de la declaració de la Renda
Tornar Tornar
06/02/2019
 
Les mares treballadores amb fills menors de 3 anys escolaritzats en llars d'infants durant el 2018 ja poden demanar la nova deducció de l'IRPF, les mares amb dret a reclamar aquesta deducció addicional per despeses de llar d’infants ho hauran de fer constar quan presentin la declaració de l’IRPF de l’exercici 2018.

Tots els centres d’educació infantil de primer cicle estan obligats a presentar la declaració durant el primer mes de l’exercici, en relació a les dades de l’exercici immediatament anterior. Excepcionalment, per a l’any 2019, el termini de presentació és fins al dia 15 de febrer de 2019.

Les llars d’infants són les responsables de presentar el model 233, que s’haurà de presentar de manera telemàtica mitjançant certificat digital. LES FAMÍLIES NO CAL QUE FACIN CAP ALTRA GESTIÓ AMB ELS CENTRES. Quan comenci la campanya de la renda (abril-maig 2019), Hisenda calcularà els esborranys de les declaracions creuant les dades de la Seguretat Social amb les que enviaran les llars d’infants.

Segons l’Agència Tributaria: Per a aquesta deducció estatal  NO es necessari aportar cap justificant de l’escola bressol per part de les famílies. La declaració informativa l’han de presentar EXCLUSIVAMENT les llars d’infants (model233).

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona