Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Places complertes a les Colònies Urbanes 2017
Places complertes a les Colònies Urbanes 2017
Tornar Tornar
01/06/2017
 
L'Ajuntament informa que encara queden places vacants per a les Colònies Esportives. Les sol·licituds es poden formalitzar online fins el diumenge 4 de juny.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria d’Infància i Joventut, informa als veïns i veïnes que les places per a les Colònies Urbanes han quedat complertes. Ara, les inscripcions que s’han formalitzat seran sotmeses a revisió i confirmació. I un cop fet el procés, en cas que quedin places vacants, l’Ajuntament obrirà un nou període d’inscripcions els dies 28 de juny i 5, 12 i 19 de juliol fins a esgotar totes les places disponibles. En aquest cas, les inscripcions passarien a fer-se de forma presencial a les oficines municipals i en horari de 09:30 h. a 13:30 h. 

Colònies Esportives

D'altra banda, l'Ajuntament informa que encara queden places vacants per a les Colònies Esportives i que, en aquest cas, les sol·licituds es poden presentar fins el diumenge 4 de juny a través d'aquest enllaç

Per a més informació consulteu aquest enllaç

Si durant el cap de setmana us trobeu amb algun problema per fer les inscripcions online a les Colònies Esportives, podeu fer arribar la incidència al correu electrònic sjvt.inscripcions@santjoanvilatorrada.cat. Dilluns 5 de juny, les possibles incidències seran gestionades. 
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona