Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 04-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Recollides més de 12 tones de tèxtil usat a Sant Joan de Vilatorrada el primer trimestre del 2019
Recollides més de 12 tones de tèxtil usat a Sant Joan de Vilatorrada el primer trimestre del 2019
Tornar Tornar
22/07/2019
 

Aquest registre representa 25.000 articles de roba que seran reutilitzats o reciclats.

La Humana Fundació Pueblo para Pueblo ha recollit, durant el primer trimestre del 2019, 12.337 km de tèxtil usat a Sant Joan de Vilatorrada, que representen 25.000 articles de roba que seran reutilitzats o reciclats, allargant-los el cicle de vida útil. Alhora, la xifra de roba recollida ha augmentat un 1% respecte al mateix període de l’any passat, durant el qual es van recollir 12.264 kg.

Aquesta roba ha estat recollida dels contenidors verds situats en llocs de fàcil accés per dipositar-hi tot tipus d’articles de roba, calçat, complements i tèxtil de la llar que ja no s’utilitza però que està en bon estat i pot tenir una segona vida. El servei és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida  i tractament de residus urbans.

A més a més, la reutilització i el reciclatge de tèxtil té un benefici ambiental, ja que contribueix a estalviar recursos, protegeix el medi ambient i lluita contra el canvi climàtic. Amb les 12 tones que s’han recollit a Sant Joan de Vilatorrada de gener a juny, s’ha aconseguit un estalvi de 39 tones de CO2 a l’atmosfera.

La Humana Fundación Pueblo Para Pueblo és una organització que treballa des del 1987 per promoure la protecció del medi ambient reutilitzant tèxtil i duent a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, a banda d’ajudar al territori més proper. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona