Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 16-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > El conseller Josep Bargalló visita els instituts Cardener i Quercus
El conseller Josep Bargalló visita els instituts Cardener i Quercus
Tornar Tornar
20/06/2019
 
El titular d’Educació ha anunciat una nova construcció o una renovació integral de l'Institut Cardener i ha posat en valor el projecte educatiu i formatiu de l’Institut Quercus. 

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, va visitar dimecres 19 de juny els instituts Cardener i Quercus acompanyat de l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou; la regidora de l’Ajuntament, Èlia Tortolero; la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Dolors Colell; i part de l’equip directiu d’ambdós centres santjoanencs. 

Visita a l’Institut Quercus

En primera instància, Bargalló va arribar a l’Institut Quercus, que acull a un total de 710 alumnes, compta amb quatre línies d’ESO, dues línies de batxillerat, i de Cicles Formatius de Grau Superior. El centre, a més, participa en projectes com “Gust per la lectura” o la impartició en llengua anglesa de matèries no lingüístiques. El proper curs 2019-2020 els alumnes de 1r d’ESO treballaran amb el seu propi ChromeBook a l’aula.

Visita a l’Institut Cardener

A continuació, el titular d’Educació es va traslladar a l’Institut Cardener que compta amb dues línies d’ESO que acullen a 266 alumnes. El centre participa projectes com “Erasmus+”, la xarxa d’Escoles Verdes o el programa “Impulsem la Robòtica”. En referència a aquest centre, Bargalló va anunciar que “hem parlat no només amb la direcció del centre sinó també amb l’Ajuntament, amb el nou alcalde, i el compromís del Departament ha estat clar: quan l’Ajuntament decideixi fer-nos una proposta definitiva de solar, el Departament actuarà immediatament en aquesta nova infraestructura, sigui construint un edifici nou en un solar o sigui actuant amb una remodelació absoluta de l’actual”.

Per la seva part, l’alcalde Jordi Solernou va posar en valor la visita del conseller d’Educació i va explicar que “una de les màximes prioritats del nou mandat serà dotar les nostres escoles, instituts, alumnes i famílies d’aquelles eines i recursos imprescindibles i adaptats a les seves necessitats i interessos que permetin donar continuïtat al model educatiu i formatiu de primer nivell que s’imparteix al municipi de la mà dels nostres centres i dels seus professionals”.

Visita del conseller d’Educació a l'Institut Cardener
FotoVisita del conseller d’Educació a l'Institut Cardener
Visita del conseller d’Educació a l'Institut Quercus
FotoVisita del conseller d’Educació a l'Institut Quercus
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona