Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Aquesta Festa Major, apunta’t a la VilaBTTorrada!
Aquesta Festa Major, apunta’t a la VilaBTTorrada!
Tornar Tornar
09/06/2017
 
La Regidoria d’Esports i l’entitat Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu organitzen el 25 de juny la primera edició d’aquesta marxa ciclista de caràcter familiar. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada manté la seva ferma aposta per fomentar els hàbits saludables entre els veïns i veïnes i per sensibilitzar el conjunt de la població dels amplis beneficis de la pràctica esportiva. 

Amb aquest propòsit, la Regidoria d’Esports ofereix aquest mes de juny als santjoanencs i santjoanenques una nova i original proposta esportiva: la VilaBTTorrada; una ruta amb BTT dirigida al públic familiar i organitzada conjuntament amb l’entitat Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu, a qui l’Ajuntament posa en valor la seva col·laboració i implicació en el projecte. La VilaBTTorrada tindrà lloc diumenge 25 de juny, a partir de les 09 h., i en el marc del programa d’activitats de la Festa Major 2017.

El recorregut de la prova és de 30 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 345 metres i amb dos punts d’avituallament, i portarà als participants pels principals indrets i paisatges més significatius i icònics del municipi. Eduard Mata, regidor d’Esports i de Turisme, fa una crida a la participació i avança que “la VilaBTTorrada neix amb un doble objectiu: primer, fer de Sant Joan de Vilatorrada un poble referent en qüestió de salut, benestar i esport; i segon, oferir noves fórmules de potenciació i descoberta de tots els nostres actius patrimonials, naturals i culturals”.

Per la seva part, Floren Campos, president dels Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu, avança que “el nostre propòsit és que aquesta proposta tingui una bona rebuda i continuïtat al llarg dels propers anys, i que es consolidi com una de les proves populars de BTT de referència de la comarca”.

La VilaBTTorrada començarà a les 09 h. des de davant de Cal Gallifa, on també hi haurà ubicat el punt d’arribada. I un cop celebrada la prova, els participants podran gaudir d’una botifarrada popular. Per participar de la prova cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç. El preu de la inscripció és de 5€ i els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa. 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, finalment, agraeix a Porc de Palou; Nat’s; TMIR, S.L.; Tandem Sports; Aneto; Afilbages; Hostal Soler; i BKR VEC Store la seva confiança i suport per fer realitat aquesta marxa popular i festiva pionera al municipi.

Cartell de la VilaBTTorrada
FotoCartell de la VilaBTTorrada
El regidor Eduard Mata i el president d'Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu presenten la 1a edició del VilaBTTorrada
FotoEl regidor Eduard Mata i el president d'Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu presenten la 1a edició del VilaBTTorrada
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona