Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L'Ajuntament dota d'aparells wifi aquells alumnes que queden fora dels criteris de la Generalitat
L'Ajuntament dota d'aparells wifi aquells alumnes que queden fora dels criteris de la Generalitat
Tornar Tornar
12/05/2020
 

L’epidèmia de la Covid-19 ha obligat al tancament dels centres educatius. La Generalitat de Catalunya  des del Departament d’Educació ha posat a l’abast dispositius Wifi i ordinadors per aquells alumnes de finals d’etapa que no disposaven a casa seva.


Un cop fet el repartiment d’aquests dispositius en coordinació amb els centres educatius del municipi, es detecten 12 alumnes que no queden coberts sota els criteris del departament d’educació, i per tant amb el sistema actual educatiu queden exclosos de poder donar continuïtat al procés d’aprenentatge.


Així doncs des de la regidoria d’educació i serveis socials s’entregaran al llarg d’aquesta setmana  12 aparells mifis  amb connexió a internet per tal de garantir els recursos necessaris que puguin donar continuïtat en termes d’equitat i qualitat.


El lliurament del dispositiu és en concepte de préstec mentre duri aquest estat excepcional que no permet fer classes presencialment i que des de les dues àrees s’hi ha treballat i es treballarà perquè cap alumne quedi enrere degut aquesta pandèmia.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona