Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-02-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Participa en el projecte LECXIT!
Participa en el projecte LECXIT!
Tornar Tornar
04/12/2019
 

Sant Joan de Vilatorrada participa en aquesta iniciativa que té com a objectiu millorar el resultat escolar dels infants de primària a través del foment de la lectura. Si estàs interessat/da en ser voluntari/a, envia un correu electrònic a l’adreça harilloam@santjoanvilatorrada.cat abans del 13 de desembre.


El foment de projectes encaminats a potenciar les habilitats dels infants, així com l’impuls d’eines que ajudin en la seva formació educativa ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats del govern municipal. Així doncs l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s’adhereix al projecte LECXIT, un programa de voluntariat que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels nens i nenes a través del treball per a la millora de la seva comprensió lectora

 

En què consisteix?

 

El programa LECXIT el formen voluntaris/es que acompanyen un nen o nena, una hora a la setmana, a passar una estona distesa, divertida i engrescadora al voltant d’aventures, històries, contes i poemes en funció dels interessos dels infants. Les sessions es duen a terme a la Biblioteca Cal Gallifa i compten amb la implicació directa de les tres escoles de primària del municipi i el centre de formació per a adults.

Què és el LECXIT?

 

Un projecte promogut arreu del territori català per la Fundació Jaume Bofill, la Fundació ”la Caixa” i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per a la millora de la seva comprensió lectora. La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena gràcies al voluntariat i a la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen en el programa. A Sant Joan de Vilatorrada s'ha materialitzat gràcies al treball conjunt d'escoles de primària, Biblioteca i Ajuntament.

 

Voleu participar en el programa LECXIT?

 

Si us interessa participar voluntàriament al LECXIT acompanyant un infant durant una hora a la setmana us podeu adreçar a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, trucant al telèfon 93 876 42 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça harilloam@santjoanvilatorrada.cat abans del 13 de desembre.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona