Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Gaudeix de l’estiu a Sant Joan de Vilatorrada!
Gaudeix de l’estiu a Sant Joan de Vilatorrada!
Tornar Tornar
22/05/2017
 
A partir del dilluns 29 de maig ja es poden fer les inscripcions per a les activitats d’aigua i pels carnets de la piscina municipal d’aquesta temporada. Les inscripcions es poden fer de forma presencial o a través del web santjoanvilatorrada.miclubonline.net/.

Aquest estiu l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria d’Esports, torna a oferir als veïns i veïnes de la vila un ampli i variat programa de propostes lúdiques i esportives a la piscina municipal per a tots els públics i per a totes les edats.

La piscina municipal obrirà enguany del 19 de juny fins al 10 de setembre, en horari de 10:30 h. a 20:30 h. Dilluns 29 de maig, ja s’obrirà el període d’inscripcions online per aconseguir/renovar el carnet de piscina i apuntar-se a les diferents activitats d’aigua. I a partir del 5 de juny, es podran realitzar les inscripcions per als carnets, cursos i les activitats d’estiu de forma presencial. 

Les inscripcions es poden formalitzar de forma presencial a la planta baixa de l’Ajuntament o a través del web santjoanvilatorrada.miclubonline.net/. En la documentació adjunta, a més, hi trobareu tota la informació relacionada amb les activitats d’estiu d’aquest any 2017; entre elles, les dues nits a l’aigua.

Exempcions fiscals

Les persones en situació d'impossibilitat econòmica per satisfer la quota tributària restaran exemptes del pagament de les tarifes corresponents, previ informe de l'Àrea de Serveis Socials.

Per qualsevol incidència o dubte, també podeu enviar un correu electrònic a sjvt.inscripcions@santjoanvilatorrada.cat o trucar a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, al 93 876 42 40.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona