Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Arriba la V Cursa Barcelonista!
Arriba la V Cursa Barcelonista!
Tornar Tornar
16/03/2017
 
La Penya Blaugrana Antoni Camps organitza un nova edició de la cursa nocturna el proper 1 d’abril,  en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan de Vilatorrada i Manresa i la Diputació de Barcelona.

Sant Joan de Vilatorrada torna a acollir la Cursa de la Penya Barcelonista Antoni Camps, per cinquè any consecutiu, després de l'èxit d'assistència en les darreres edicions. La popular competició nocturna, de 5 i 10 quilòmetres en trams urbans, tindrà lloc el dissabte 1 d'abril, a partir de les 21 hores, a la zona de Cal Gallifa

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor d'Esports, Eduard Mata, i el president de la PB Antoni Camps, Ignasi Vallès, han estat els encarregats d'exposar el cartell i tota la informació de la V Cursa Barcelonista. Aquest acte de presentació també ha comptat amb la presència d'algunes de les entitats patrocinadores i organitzadores: Toni Martín, de Ríos Running Manresa; Gabriel Prat, de la Fundació Rosa Oriol; David Gamisans, de Finques Vilatorrada; i Miquel Torres i Víctor Masclans, de Citroen Futurauto. A més, l'obra Social La Caixa i Avinent també són patrocinadors oficials.
  
Durant la presentació de la cursa, Ignasi Vallès va informar sobre les dates i característiques de la prova i va agrair a tothom, administracions i patrocinadors, la seva implicació. Per la seva banda, Toni Martín va exposar les característiques de la cursa i va explicar que esperaven que la participació fos tant reeixida com en l’última edició. 

Gabriel Prat, de la Fundació Rosa Oriol, va posar de manifest la importància d’establir sinèrgies amb esdeveniments com la cursa amb l’objectiu d’enfortir vincles i potenciar actes solidaris. David Gamisans (Finques Vilatorrada) i Miquel Torres i Victor Masclans (Citröen Futurauto Manresa) van coincidir en la importància que té per a les empreses del territori poder ajudar a la realització d’esdeveniments locals i propers, que els uneixen i promocionen quelcom tant positiu com l’esport.
 
Seguidament, l’alcalde Gil Ariso va agrair a tothom la seva col·laboració i va emfatitzar que la cursa ja és un referent del calendari esportiu que posa en el mapa a Sant Joan de Vilatorrada. Finalment, el regidor d’Esports, Eduard Mata, va destacar que “quan el trinomi administracions públiques, món associatiu i empresa privada treballen plegats sempre sol tenir com a resultat projectes molt positius com aquest que aporten vida i dinamisme al municipi”.

Les inscripcions, obertes fins al 28 de març o en arribar als 700 participants, es poden realitzar en línia a través de www.cursasantjoan.com. Aquelles persones interessades a participar també es poden inscriure presencialment a la Botiga Ríos Running de Manresa (carrer Born, 16). La PB Antoni Camps informa que hi haurà samarretes commemoratives per a tots els inscrits i obsequis de les firmes col·laboradores.

El preu de la V Cursa Barcelonista és de 14 euros amb xip groc i de 16 euros sense xip. Les inscripcions es poden efectuar també el mateix dia de la cursa si no s'ha arribat al límit de participants. En aquest darrer cas, s'aplicarà un suplement de 5 euros. A més, els organitzadors anuncien que una part d'aquesta aportació econòmica anirà destinada a diversos projectes de la Fundació Rosa Oriol

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada anima els veïns i veïnes a participar en aquesta iniciativa esportiva i solidària que es consolida com a cursa de referència a la comarca del Bages. Per a més informació sobre les categories, els premis, els serveis i la reglamentació de la cursa, podeu consultar a www.cursasantjoan.com.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona