Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada inaugura l’exposició “La vida de l’aigua”
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada inaugura l’exposició “La vida de l’aigua”
Tornar Tornar
05/06/2017
 
La mostra, que es pot visitar al vestíbul del consistori, està cedida per la Diputació de Barcelona i forma part del programa d’activitats de La Setmana del Medi Ambient 2017.

Divendres 2 de juny, Sant Joan de Vilatorrada va donar el tret de sortida a La Setmana del Medi Ambient 2017 amb la inauguració de l’exposició “La vida de l’aigua”. L’acte de presentació, celebrat al vestíbul de l’Ajuntament, va anar a càrrec del Diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent; l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso; i el regidor de Gestió i Planificació dels Recursos i el Medi Ambient, Ramon Planell. 

La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, vol ser un mitjà per centrar l’atenció en la importància de l’aigua i la defensa de la gestió sostenible del recursos; i es podrà visitar al vestíbul de l’Ajuntament fins el proper dijous dia 15 de juny.

L’acte d’inauguració també va comptar amb la presència especial dels alumnes de cinquè de Primària del Col·legi Públic Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada, que van gaudir d’una visita guiada de l’exposició.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada convida a tots els veïns i veïnes a gaudir de les diferents propostes lúdiques i culturals que s’emmarquen en La Setmana del Medi Ambient; agraeix la presència de Valentí Junyent a l’acte, així com la participació de l’Escola Joncadella en la inauguració; i posa en valor, finalment, la col·laboració i implicació de la Diputació de Barcelona en l’organització de projecte comuns com aquest que tenen com a objectiu fer pedagogia sobre la importància del respecte a l’entorn i al medi ambient. 
Inauguració de l'exposició "La vida de l'aigua"
FotoInauguració de l'exposició "La vida de l'aigua"
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona