Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Comunicat oficial de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada - Coronavirus (ACTUALITZACIÓ)
Comunicat oficial de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada - Coronavirus (ACTUALITZACIÓ)
Tornar Tornar
11/03/2020
 
Seguint les recomanacions i mesures anunciades pel Govern de la Generalitat i la Conselleria de Salut per combatre l’expansió del Covid – 19 (Coronavirus), el govern de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada adopta les següents mesures:

-Suspendre preventivament per un període inicial de 15 dies totes les activitats públiques organitzades per l’ajuntament i totes les activitats organitzades, públiques o privades, en instal·lacions municipals i via pública a partir del dia 12 de març.


També es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades que es puguin ajornar.

Així doncs queden anul·lades les activitats als següents equipaments:
- Zona esportiva
- Espai jove
- Ludoteca
- Sala Cultural Cal Gallifa (excepte l'activitat d'aquest dijous 12 de donació de sang, per recomanació del banc de sang)
- Sala Petita de Cal Gallifa
- Biblioteca (el funcionament de la biblioteca romandrà amb normalitat excepte les activitats programades que queden anul·lades).
- Escola d’adults (el funcionament de l’escola d’adults romandrà amb normalitat excepte les activitats programades i activitats extres que queden anul·lades).
- Escola de música (el funcionament de l’escola de música romandrà amb normalitat excepte les activitats programades i activitats extres que queden anul·lades).
- Llars d'infants (el funcionament de les llars d'infants romandrà amb normalitat excepte les activitats programades i activitats extres que queden anul·lades).
- Activitats programades del CIO "Cal Gallifa"

Juntament amb aquestes mesures preventives, l’ajuntament vol transmetre un missatge de tranquil·litat i de confiança en les autoritats sanitàries del nostre país.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona