Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 11-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada, seu de la propera assemblea de la XATIC
Sant Joan de Vilatorrada, seu de la propera assemblea de la XATIC
Tornar Tornar
30/01/2019
 
L’acte tindrà lloc l’1 de febrer al Mas de Sant Joan. L’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, serà l’encarregat de cloure aquesta assemblea de valoració de les accions dutes a terme durant el 2018.  

El divendres 1 de febrer Sant Joan de Vilatorrada acollirà una nova assemblea de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), que tindrà per objecte repassar els projectes duts a terme durant el 2018 i aborar els comptes anuals, entre d’altres. L’acte, a càrrec del president de la XATIC, Alfredo Vega López, tindrà lloc a la capella del Mas Sant Joan a partir de les 11h. L’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, serà l’encarregat de cloure aquesta assemblea.  

En aquesta trobada hi participaran tots els municipis de la Xarxa, Sant Joan de Vilatorrada entre ells des de l’abril de 2017. L’adhesió del municipi a la XATIC respon a la voluntat de l’equip de govern de consolidar, potenciar i donar a conèixer el passat industrial del municipi com a actiu identitari, cultural, econòmic i turístic de referència, com la Fira Embarrats.  

L’Ajuntament mostra la seva satisfacció per la celebració de l’assemblea d’enguany a Sant Joan de Vilatorrada. A la vegada, valora molt positivament l’impuls per part de la XATIC de projectes innovadors encaminats a potenciar la riquesa patrimonial del territori a través d’activitats, jornades, tallers i oferta educativa, entre d’altres.   

 

XATIC, una aposta pel turisme industrial de Catalunya 

La XATIC és l’associació de turisme industrial que agrupa l’oferta més àmplia de Catalunya:  museus, centres d’interpretació, antigues fàbriques o mines d’arreu del territori català. L’associació, que es va formar l’any 2006, agrupa avui dia més de 34 municipis de gran diversitat que tenen en comú un important i variat llegat industrial, que permet conèixer a fons la revolució industrial de Catalunya i, amb ella, la transformació del territori i de la societat catalana contemporània. La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, doncs, té com a objectiu generar una línia d’actuació comuna com a eina de projecció, atracció de visitants i creació d’activitat econòmica i cultural en l’entorn del turisme industrial. 
Fira Embarrats 2018
FotoFira Embarrats 2018
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona