Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-10-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada acull una campanya de Donació Solidària de Sang
Sant Joan de Vilatorrada acull una campanya de Donació Solidària de Sang
Tornar Tornar
10/07/2019
 

Es farà demà, dijous 11 de juliol, de 17 a 21 h a Cal Gallifa

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada col·labora, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, amb l’organització, aquest dijous 11 de juliol, d’una campanya de Donació de Sang Solidària. La jornada tindrà lloc de les 17 a les 21h a Cal Gallifa.

L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.   

És per això que des de la Regidoria de Salut s’anima als veïns a participar en aquest acte solidari que permet, amb un petit gest de civisme i responsabilitat, salvar vides i augmentar la reserva de sang del nostre país.

Podran donar sang totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 65 anys i pesin més de 50 quilos. A més a més, les dones en poden donar fins a 3 vegades a l’any i els homes 4. Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament.

Cartell de la jornada de donació de sang
FotoCartell de la jornada de donació de sang
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona