Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada se suma un any més a la XII Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020 amb el lema “No ens oblidem de reciclar”.
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada se suma un any més a la XII Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020 amb el lema “No ens oblidem de reciclar”.
Tornar Tornar
23/11/2020
 

La iniciativa, promoguda per l'Agència de Residus de Catalunya, es durà a terme la setmana del 21 al 29 de novembre i té per objectiu conscienciar a la població sobre reduir la generació de residus i fomentar hàbits més sostenibles, tot i la situació actual.

Des de l'Ajuntament s'ha detectat que durant els mesos de confinament hi ha hagut un augment significatiu de voluminosos al carrer i cal que entre tots es prengui consciència. És per això que us recordem també que Sant Joan de Vilatorrada té un servei de recollida de voluminosos i trastos vells. Podeu trobar tota la informació al següent enllaç: https://www.santjoanvilatorrada.cat/plantilla3.php?nId=84969904&cTitol=Recollida+de+voluminosos+i+trastos+vells

L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Enguany la temàtica se centra en els Residus Invisibles, que són la gran quantitat de residus que es generen durant el procés de fabricació fins al final de la seva vida útil; des de la seva concepció, obtenció de materials, transport, el seu ús i el final de la vida útil. Per exemple, un mòbil de 200 g pot generar fins a 86 kg de residus durant tot el procés i inclouen també els residus generats de manera digital.

Des de l'Ajuntament us volem animar a participar en molts tallers o activitats arreu del territori tant de forma presencial com en línia i informar-vos del tema.


Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona