Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El Consell d'Infants de Sant Joan de Vilatorrada participa en l’elaboració del manifest "L'escola que volem"
El Consell d'Infants de Sant Joan de Vilatorrada participa en l’elaboració del manifest "L'escola que volem"
Tornar Tornar
15/03/2017
 
Nens i nenes del municipi, conjuntament amb els altres quatre Consells d'Infants del Bages, aproven un manifest que resumeix en 34 punts l'escola que volen per al seu futur.

En el segon plenari del Consell d'Infants del Bages celebrat el passat dilluns 6 de març, 42 nens i nenes de Sant Joan de Vilatorrada, Artés, Callús, Sallent i Santpedor van debatre per redactar el document "L'escola que volem". Aquesta proclama es va presentar al Consell d'Alcaldes del Bages i properament passarà pel Ple del Consell Comarcal amb l'objectiu que aquest òrgan aprovi el manifest. Finalment, està previst que els cinc Consells d'Infants del Bages visitin el Parlament de Catalunya per fer entrega del document final.

El Segon Plenari de Consells d’Infants del Bages va servir perquè cada consell municipal portés la seva proposta i, a través d’una dinàmica de grup, es van acabar triant els punts definitius que s’han inclòs al manifest. 

Mobiliari renovat i més còmode, patins grans i equipats, eliminar els barracons, fer més experiments, casos pràctics i activitats divertides, que cada infant marqui el seu ritme d’aprenentatge, que es tinguin en compte els seus sentiments i emocions o tenir mestres engrescats i motivats són només algunes de les demandes dels infants que es recullen en els 34 punts del manifest.

Un òrgan consultiu enriquidor

El Consell Municipal d’Infants, que s'ha constituït enguany per vuitena vegada, és un òrgan que pretén donar a conèixer als adults el punt de vista dels nens i nenes, no tan sols sobre problemes d’interès estrictament infantil, sinó sobre tots els aspectes relacionats amb el poble. El Consell està format per alumnat de 5è i 6è de cadascuna de les escoles primàries, l’Escola de Música i el Centre Obert “La Cabanya” i evidencia el compromís dels infants per contribuir en la millora de la gestió del municipi. 

Segon plenari del Consell d'Infants del Bages
FotoSegon plenari del Consell d'Infants del Bages
Segon plenari del Consell d'Infants del Bages
FotoSegon plenari del Consell d'Infants del Bages
Segon plenari del Consell d'Infants del Bages
FotoSegon plenari del Consell d'Infants del Bages
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona