Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Nova jornada de treball del Pla de Salut Municipal. Participa-hi!
Nova jornada de treball del Pla de Salut Municipal. Participa-hi!
Tornar Tornar
21/06/2017
 
Per prendre part de la sessió cal confirmar assistència abans del dia 5 de juliol trucant al número de telèfon 93 876 42 40 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça tejadams@santjoanvilatorrada.cat.  

El projecte de redacció del Pla de Salut Municipal 2016-2020 encara aquest proper mes de juliol el tancament de la fase d’identificació d’actius de salut i propostes d’accions de millora. Per afrontar el tancament d’aquesta fase, la Regidoria de Salut i el Grup de Recerca de Salut i Atenció Sanitària de la Universitat de Girona conviden tots els veïns i veïnes de la vila a prendre part d’una jornada participativa. La sessió, oberta a tota la ciutadania, es durà a terme dijous 6 de juliol, de 10 h. a 13 h., a la sala de cultura Cal Gallifa.  
Per tal de participar en la jornada de treball grupal, cal confirmar assistència abans del dia 5 de juliol, trucant al número de telèfon 93 876 42 40 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça tejadams@santjoanvilatorrada.cat. 

Un cop finalitzada la fase d'identificació d'actius de salut i propostes de millora, es procedirà a la redacció de propostes d’intervenció. En aquest sentit, l’objectiu és que durant el mes de setembre del 2017 es presenti el document definitiu.

Cartell de la jornada participativa de dijous 6 de juliol
FotoCartell de la jornada participativa de dijous 6 de juliol
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona