Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Vine i participa en la IV setmana de la salut organitzada per l'IES Quercus!
Vine i participa en la IV setmana de la salut organitzada per l'IES Quercus!
Tornar Tornar
17/03/2017
 

L'institut prepara dues activitats obertes a tots els veïns i veïnes: el dilluns 20 de març tindrà lloc la xerrada 'Passió i salut en globus', mentre que el taller de Bàsket Beat es realitzarà el dimarts 21 de març.

L'IES Quercus aposta per millorar la #SalutSantJoan i se suma així a la voluntat del govern municipal de fomentar la participació ciutadana en matèria sanitària. En aquest sentit, el centre educatiu organitza un any més la setmana de la salut amb diversos actes oberts a tothom i amb l'objectiu de promoure i difondre els hàbits saludables.

La sala d'actes de l'IES Quercus acollirà el dilluns 20 de març, a les 20 hores, la xerrada inaugural 'Passió i salut en globus'. Miquel Mesegué, creador de la companyia Globus Kon-Tiki, serà l'encarregat d'impartir aquesta conferència en la qual explicarà la seva història de superació personal després de fer front a una malaltia gràcies, en part, al seu entusiasme i devoció per volar en globus aerostàtics.

D'altra banda, el taller de Bàsket Beat tindrà lloc el dimarts 21 de març, a les 16:30 hores, a la sala d'actes de l'institut. Josep Maria Aragay porta aquesta innovadora metodologia en què les pilotes de bàsquet es converteixen en un instrument musical. Amb aquesta activitat es fomenta la inclusió social i els assistents desenvolupen habilitats mitjançant l'aprenentatge i creació musical en grup amb pilotes de bàsquet. Aquest taller, obert a tothom que hi estigui interessat, requereix inscripció prèvia a la consergeria de l'IES Quercus.

L'Ajuntament anima els veïns i veïnes a participar en aquesta iniciativa enriquidora que té la voluntat de millorar la salut de les persones. El consistori, a més, recorda que s'ha habilitat un portal web perquè la ciutadania pugui donar la seva opinió per identificar accions de millora i incloure-les en el Pla de Salut 2016-20.

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona