Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 16-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, visita Sant Joan de Vilatorrada
La Delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, visita Sant Joan de Vilatorrada
Tornar Tornar
12/07/2019
 

Durant la visita s’ha reunit amb l’alcalde Jordi Solernou i amb l’equip de govern, i ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

La Delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va visitar dijous 11 de juliol Sant Joan de Vilatorrada per a conèixer el nou equip de govern i tractar, en una reunió de treball, diversos temes d’interès.

La visita va començar amb un recorregut per les oficines municipals i una reunió de treball juntament amb l’alcalde i l’equip de govern, en la qual es van tractar les vies de col·laboració existents entre l’Ajuntament i la delegació o el projecte de nova construcció o renovació integral de l’Institut Cardener, entre d’altres. En aquest sentit, Camps va destacar l’aposta per l’educació que fa Sant Joan de Vilatorrada com a eix fonamental i imprescindible pel canvi.

A la visita institucional també hi van ser presents els regidors de l’Ajuntament, i el Cap d’Oficina, Pep Mas. Abans d’acabar, la delegada va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.  

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona