Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 01-12-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Estrenem nova junta de l’ABIC!
Estrenem nova junta de l’ABIC!
Tornar Tornar
08/03/2019
 
L’objectiu de l’Associació és continuar potenciant el comerç del municipi amb diverses propostes com el Fora Estocs, la Fira Embarrats, el Mercat de Nadal, la Shopping Night, el Black Friday i el Concurs d’Aparadors 
 
Sant Joan de Vilatorrada compta des d’aquest mes de febrer amb una nova junta de l’Associació de Botiguers i Comerciants (ABIC) que, juntament amb el consistori, tindran com a objectiu principal el de seguir potenciant i revitalitzant el comerç del municipi i cercar nous atractius comercials. 

La nova junta està formada per tres santjoanenques que disposen d’un comerç al municipi. En aquest sentit, el regidor de Comerç, Eduard Mata, ha assegurat que “gràcies a la seva experiència, l’ABIC mantindrà el seu nivell a l’hora d’incentivar i promocionar les botigues de Sant Joan de Vilatorrada, un dels municipis amb l’espai comercial més gran fora de Manresa i que compta amb una gran diversitat i qualitat”. El regidor també ha afegit que “la nova junta està formada per persones molt dinàmiques, amb moltes ganes de treballar, i amb un alt nombre de projectes i propostes".  

“Seguir activant el comerç de Sant Joan de Vilatorrada, motivar als botiguers i a les botigueres, organitzar moltes fires i festes i continuar atraient les persones són alguns dels objectius de la nova junta de l’ABIC”, explica la presidenta de l’Associació, Carla Piñero. “Actualment estem fent el porta a porta per aconseguir nous socis i poder dur a terme aquestes accions i moltes més, com reactivar la fira gastronòmica de Sant Joan amb la tapa com a plat principal”, afegeix Piñero.   

La nova junta serà l’encarregada d’organitzar, juntament amb el consistori, les propostes comercials de Sant Joan de Vilatorrada: el Fora Estocs, la Fira Embarrats, el Mercat de Nadal, la Shopping Night, el Black Friday i el Concurs d’Aparadors, entre d’altres. “Gràcies a bona feina feta durant tots aquests anys, en moltes ocasions hem aconseguit un ressò comarcal pel que fa als esdeveniments de Sant Joan de Vilatorrada. Estem segurs que amb aquesta nova junta, això continuarà sent així”, explica Mata.  

Mata ha destacat “el bon fer de l’anterior junta” i ha agraït “tota la feina feta. Des de l’Ajuntament continuarem donant tot el suport al nou equip perquè, plegats, el comerç de Sant Joan de Vilatorrada continuï sent un dels principals atractius del territori”.  
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona