Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Condemna pel nou cas d'agressió sexual a dues noies a Manresa
Condemna pel nou cas d'agressió sexual a dues noies a Manresa
Tornar Tornar
11/12/2019
 

El govern municipal de Sant Joan de Vilatorrada vol manifestar la seva condemna més contundent pel nou cas d’agressió sexual a dues noies, una de les quals menor d’edat, comeses ahir a Manresa, presumptament per dos homes, que ja han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra. L’equip de govern expressa novament la seva preocupació i consternació, especialment pel fet que ja s’han donat altres casos similars anteriorment.

El consistori exposa la necessitat de treballar en mesures concretes en la línia d’erradicar la xacra de la violència masclista, que està afectant de manera especialment notòria a la comarca. El consistori també vol recordar la seva implicació i compromís inequívoc i incondicional amb la defensa d’una societat igualitària i dels drets de la dona en una societat encara avui patriarcal i masclista. Per això manifesta que no tolera de cap manera cap mena d’agressió contra les dones, alhora que manifesta la seva voluntat de donar suport a les persones agredides i les seves famílies, si aquest és el seu desig.

Des de l’Ajuntament seguirem treballant per un poble just, compromès i feminista i denunciant qualsevol situació injusta i de discriminació envers les dones això com la plena defensa dels seus drets, per aconseguir superar tots aquells perjudicis i contradiccions encara existents en una societat que es reconeix com a democràtica i igualitària, però en la qual segueix essent necessari una lluita aferrissada perquè aquests valors siguin reals. Alhora, defensa de forma contundent els drets dels menors i el suport a les seves famílies en la protecció d’aquests.

Com a mostra de rebuig i de suport a les persones agredides, l’Ajuntament convoca una concentració a les 12 del migdia al porxo de l’Ajuntament i us animem a participar en la concentració convocada pel Comitè Feminista de Vaga a les 19h a la Plaça Major de Manresa.


Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona