Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > AMPANS celebra una trobada amb les entitats de Sant Joan de Vilatorrada per presentar el nou servei ocupacional
AMPANS celebra una trobada amb les entitats de Sant Joan de Vilatorrada per presentar el nou servei ocupacional
Tornar Tornar
29/03/2017
 
L'acte tindrà lloc el proper dilluns 24 d'abril, a les 20 hores.

AMPANS, en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, ha programat de cara a finals d'abril una trobada amb les entitats locals per presentar el nou servei ocupacional que oferirà al municipi amb l'objectiu de disposar de més i millors eines i un servei d'atenció més acurat adreçat a les persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals. L'acte tindrà lloc a les instal·lacions del nou centre que s'està habilitant a l'Avinguda Torrent del Canigó, número 7. Cal omplir aquest formulari per confirmar assistència. 

Després d'anys d'estreta col·laboració entre el consistori, les entitats locals i AMPANS aposta per obrir aquest Centre Ocupacional a Sant Joan de Vilatorrada amb la voluntat d'estar més a prop de les famílies i l'entorn originari de les persones que atenen. D'aquesta manera, AMPANS referma el seu compromís amb el territori i continua treballant per la plena integració de les persones amb discapacitat intel·lectual, oferint suport i acompanyament personal i familiar des de l’educació i la formació.

Sant Joan de Vilatorrada ja acull des de fa anys una llar-residència d'AMPANS, entitat que també col·labora en diversos esdeveniments, com ara la Festa Major Infantil o la Fira Discat.  Ara aquestes noves instal·lacions esdevenen un pas més per generar oportunitats que afavoreixin els vincles i la màxima autonomia i qualitat de vida de les persones amb necessitats de suport.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada anima la ciutadania i les associacions del municipi a ser partícips d'aquest acte en què l’entitat explicarà la funció social d'aquest nou servei d’AMPANS. La inauguració pública i oficial del projecte, però, no es durà a terme fins més endavant. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona