Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 10-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada immers en el projecte d'alumnat-guia a Escoles i l'Institut
Sant Joan de Vilatorrada immers en el projecte d'alumnat-guia a Escoles i l'Institut
Tornar Tornar
20/02/2009
 

 

Des de finals de l’any passat el municipi de Sant Joan de Vilatorrada està immers en el projecte d’alumnat-guia als centres educatius.
 

L’alumnat guia són estudiants que, de manera voluntària, dediquen part dels seu temps a un company o companya que acaba d’arribar al centre educatiu procedent d’un altre país i que, per tant, necessita algú que el guiï en la seva acomodació a la nova escola o institut. Quan un noi o noia arriba nou al centre se li assigna una parella, un guia, perquè sigui el seu punt de referència i algú a qui acudir per resoldre qualsevol dubte que li pugui sorgir referent al centre.

 

Fins ara un total de 15 nois i noies de 1er i 2on d’ESO de l’IES Quercus han rebut la formació de 6 hores que els permet ser alumnes guia dels companys i companyes que, a partir d’ara, arribin a la seva aula procedent d’un altre país.
 

Aquesta setmana, seran 17 nois i noies de 5è i 6è de primària del CEIP Collbaix qui rebran la formació i durant el mes de març serà el torn del CEIP Joncadella.

 

Aquest projecte està liderat de forma bilateral entre el Pla LIC del Departament d’Educació i la Regidoria d’Immigració de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Un cop finalitzi la formació de l’alumnat-guia a tots els centres educatius que participen en el projecte, es realitzarà un acte de reconeixement per aquestes persones voluntàries.    

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona