Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 16-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan acollirà la inauguració de l’exposició del 40è aniversari de Regió7
Sant Joan acollirà la inauguració de l’exposició del 40è aniversari de Regió7
Tornar Tornar
19/06/2019
 

La mostra recollirà notícies, fotografies i portades representatives de les quatre dècades de vida del mitjà de comunicació.

El diari Regió7 celebrarà enguany els seus primers 40 anys de vida amb una exposició itinerant que presenta un recull de notícies, fotografies, informació i portades representatives de les quatre últimes dècades a la Catalunya central. I Sant Joan de Vilatorrada serà la primera parada de la mostra, així com l’escenari escollit perfer-ne la inauguració oficial. 

En aquest sentit, el proper dimarts 25 de juny la Sala de Cultura de Cal Gallifa acollirà, a les cinc de la tarda, l’acte d’inauguració d’aquesta excepcional exposició, que comptarà amb la presència del director de la publicació, Marc Marcè, i de l’alcalde del municipi, Jordi Solernou.

Un cop inaugurada, la mostra restarà a Sant Joan de Vilatorrada fins al 30 de juny i podrà ser visitada tots els dies de les 15.30 a les 21 h a Cal Gallifa. Des de l’Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a visitar la mostra, que representa una oportunitat excepcional per recordar els fets més importants del nostre passat més recent. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona