Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 05-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Festa Major de Sant Joan de Vilatorrada 2011
Festa Major de Sant Joan de Vilatorrada 2011
Tornar Tornar
21/06/2011
 
Amb la nit més curta de l’any arriba la festa gran de Sant Joan. El dijous 23 de junyserà el dia dels Vilatorrats, que començaran la festa amb una tarda artística i botifarrada. A la nit, els espera el cercatasques, el concert de revetlla amb el grup Autoput i Sircus Group DJ’s, i, ja de matinada, el cerca-aigües.
 

Paral·lelament, a partir de la mitjanit, la Plaça Major ballarà al ritme de l’Orquestra Junior’s per celebrar la revetlla de Sant Joan.

 

L’endemà al migdia, dia de Sant Joan, tindrà lloc la missa de Festa Major i la ballada de gegants. A la tarda, serà l’hora de ballar sardanes i al vespre, el concert de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Rosaleda. La nit estarà reservada al castell de focs i al gran ball amb l’Orquestra Rosaleda.

 

El matí del dissabte 25 serà un matí de concursos: el de truites i el de postres amb ingredients de comerç just, que aniran seguits de la mostra gastronòmica. La tarda es dedicarà a l’humor, amb l’actuació dels monologuistes Joan Domínguez, Dani Pérez i Edu Mutante. El Festival Folklòric Albaicín tancarà els actes del dia.

 

El diumenge 26 tindrà lloc el concert musical a càrrec de la Coral de la SCCR La Verbena.

 

A més d’aquests actes, durant els dies de Festa Major es podran visitar exposicions diverses, com ara la de mobles antics restaurats, labors, treballs manuals o nines; i tindran lloc tot un seguit d’activitats esportives, com ara futbol, escacs, caminades i pesca.

 

Per saber espais i horaris, consulteu el programa de Festa Major.

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona