Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 13-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Més d' 11.500 persones varen visitar el Centre Penitenciari Lledoners
Més d' 11.500 persones varen visitar el Centre Penitenciari Lledoners
Tornar Tornar
29/10/2008
 

El president de la Generalitat, Molt Hble. Sr. José Montilla i Aguilera, acompanyat de la consellera de Justícia, Hble. Sra.  Montserrat Tura  Camafreita i de l’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Il.lm. Sr. Ezequiel Martínez  Mulero  entre d’altres personalitats, varen inaugurar el passat divendres 24 d’octubre, el nou centre penitenciari de Lledoners.

Més d' 11.500 persones varen poder recórrer les instal·lacions del Centre Penitenciari Lledoners, en la jornada de portes obertes que va tenir lloc el divendres dia 24 i el dissabte dia 25 d’octubre. El recorregut va ser guiat pels propis treballadors/es del centre, que varen fer una tasca explicativa de les diferents estances del centre, així com el desenvolupament de la vida quotidiana i tasca de la presó.

 

Lledoners té com a  objectiu millorar la gestió del centre i afavorir la reinserció dels presos, amb capacitat per 750 interns.
 
La integració de l'equipament de l'entorn es valora molt positivament, tot i que caldrà treballar per millorar l'impacte lumínic.
Acte d'inauguració CP LLedoners
FotoActe d'inauguració CP LLedoners
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona