Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Bona resposta ciutadana en la xerrada sobre les clàusules sòl
Bona resposta ciutadana en la xerrada sobre les clàusules sòl
Tornar Tornar
21/03/2017
 

La conferència es va celebrar en el marc del Dia Mundial del Consumidor.

La biblioteca municipal va acollir el dijous 16 de març la xerrada informativa sobre les clàusules sòl amb l'objectiu d'incrementar la conscienciació dels ciutadans sobre els seus drets com a consumidors. D'aquesta manera, unes 25 persones van resoldre els seus dubtes i van conèixer quin és l'acompanyament i l'assessorament ofert en el procés de reclamació d'aquestes clàusules. El president de la Unió de Consumidors de Catalunya, Salvador Domínguez, i l'advocat Raimon Margalef van ser els encarregats d'impartir una conferència que també va comptar amb la presència i els parlaments de l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor de Comerç, Turisme i Consum, Eduard Mata, i el Conseller Comarcal del Bages de l’àrea de Consum i alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez.

L'Ajuntament aprecia la bona resposta ciutadana i dóna les gràcies a la Biblioteca Cal Gallifa per la seva inestimable col·laboració en la realització dels actes amb motiu del Dia Mundial del Consumidor.

A més, l'Ajuntament ha habilitat un bàner exclusiu al seu portal web per informar sobre tots els temes relacionats amb les clàusules sòl i així donar suport a les persones afectades. Podeu consultar aquest enllaç per conèixer més detalls sobre els tràmits oferts.

Campanya 'Clàusules Terra. Els serveis públics de consum al teu costat'

L'Ajuntament s'ha adherit també a la campanya informativa de la Xarxa Local de Consum (XLC), una agrupació d'ens locals en matèria de consum impulsada per la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, es treballa conjuntament per presentar a la població les mesures que s'han consensuat des del conjunt de serveis públics de la Xarxa Local de Consum per oferir solucions en el tràmit de les reclamacions.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona