Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 10-04-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Dos santjoanencs gaudiran d'una estada de perfeccionament professional a Gal.les
Dos santjoanencs gaudiran d'una estada de perfeccionament professional a Gal.les
Tornar Tornar
05/02/2009
 

L'Alcalde , Il.lm. Sr. Ezequiel Martínez i el regidor formació, ocupació i activitat econòmica, Sr. Jordi Solernou varen rebre  i felicitar als sanjoanencs en Xavier Franquesa i en Kevin Garcia, alumnes – treballadors de la Casa d'Oficis que han obtingut una beca del programa Leonardo. Així doncs gaudiran d'una estada de perfeccionament professional a Gal.les durant dotze setmanes, que serà  una magnífica oportunitat per completar la seva formació a  l'estranger.

  

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha seleccionat aquests dos alumnes/treballadors del programa formatiu per a joves aturats de 16 a 24 anys, Casa D’oficis “On-line en les Noves Tecnologies”, la primera organitzada pel Centre d’Iniciatives per l’Ocupació “Cal Gallifa” de L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, per tal que, juntament amb 6 alumnes més d’altres cases d’oficis d’arreu de Catalunya, participin en el programa d’intercanvis internacionals “Leonardo da Vinci” a partir del proper 7 de Febrer.

 

“Leonardo da Vinci” és un programa europeu de formació professional, que des dels seus inicis (1995), té l’objectiu d’organitzar i cofinançar diversos programes de mobilitat adreçats a joves treballadors i/o estudiants acabats de titular que ha permès a molts joves catalans realitzar estades de pràctiques en empreses a l'estranger.

 

El programa,  en aquest cas,  consisteix en atorgar a cadascun d’aquests alumnes seleccionats una beca per una estada de 12 setmanes a Gal·les aprenent anglès i realitzant pràctiques en empreses dedicades a la Microinformàtica, especialitat que han après durant aquest darrer any.  

 

Cal destacar que aquest és un projecte innovador i pioner pel que fa al col·lectiu seleccionat, donat que és el primer cop que es realitza aquest tipus d’intercanvis amb col.lectius de Casa D’Oficis, i en aquest sentit, és destacable també el fet que en aquesta primera edició siguin escollits aquests dos joves de la nostra comarca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Acte de rebuda i felicitació: el regidor, Jordi Solernou, l'Alcalde, Ezequiel Martínez,  els alumnes, Kevin García i Xavier Franquesa, el monitor de la Casa d'Oficis, Ricard Pérez i la directora de la Casa d'Oficis, Asun Gutiérrez
FotoActe de rebuda i felicitació: el regidor, Jordi Solernou, l'Alcalde, Ezequiel Martínez, els alumnes, Kevin García i Xavier Franquesa, el monitor de la Casa d'Oficis, Ricard Pérez i la directora de la Casa d'Oficis, Asun Gutiérrez
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona