Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Llar d'Infants El Xiulet obre una nova aula de lactants
La Llar d'Infants El Xiulet obre una nova aula de lactants
Tornar Tornar
01/03/2017
 

El consistori va aprovar en sessió plenària la modificació del contracte amb la concessionària del centre d'educació infantil amb l'objectiu de donar resposta a l'alta demanda de places a la llar d'infants. La nova aula entrarà en funcionament l'1 de març.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada va ratificar durant el Ple ordinari celebrat el dijous 23 de febrer del 2017 la modificació del contracte amb Serveis a les Persones Encís SCCL per a la gestió del servei de la Llar d’Infants Municipal El Xiulet.

En virtut d'aquesta modificació, el centre educatiu obrirà a partir d'aquest 1 de març una nova aula de lactants dirigida a tots els nens i nenes nascuts l'any 2016. Aquesta actuació respon a la voluntat de l'Ajuntament d'oferir una solució a totes aquelles persones que es troben a la llista d'espera d'una plaça a la llar d'infants al municipi, que enguany presenta una alta demanda.

Aquelles famílies interessades en fer ús d'aquest nou servei poden contactar amb l'Ajuntament per tal de rebre més informació i poder matricular els seus fills o filles a la Llar d'Infants El Xiulet.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona