Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El Consell Municipal d’Infants tanca el curs 2018-2019
El Consell Municipal d’Infants tanca el curs 2018-2019
Tornar Tornar
02/08/2019
 
L’òrgan ja treballa en la celebració, el proper mes de novembre, d’una trobada per commemorar el desè aniversari de la seva constitució a Sant Joan de Vilatorrada.

Aquesta setmana, el Consell Municipal d’Infants de Sant Joan de Vilatorrada ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament la seva darrera sessió ordinària del curs 2018-2019. A la trobada hi van estar els consellers i conselleres d’enguany, així com l’alcalde Jordi Solernou i el regidor d’Infància i Joventut, Àngel Sáez. 

La reunió tenia com a objectiu formalitzar el tancament de curs i acomiadar a tots els consellers i conselleres de 6è de primària que abandonen l’òrgan. En aquest sentit, el consistori agraeix i posa en valor la tasca ingent duta a terme pels seus membres al llarg de tot l’any i el compromís demostrat per tots els seus integrants.

El Consell Municipal d’Infants celebra el seu desè aniversari

Finalment, la darrera sessió ordinària del Consell Municipal d’Infants 2018-2019 també va servir per a assentar les bases per a la trobada que el pròxim mes de novembre d’aquest 2019 se celebrarà al municipi en motiu del desè aniversari de la constitució d’aquest òrgan a Sant Joan de Vilatorrada. Un esdeveniment on hi seran cridats a participar tots els exconsellers i exconselleres i del que al llarg dels pròxims mesos se’n coneixeran més detalls. 

Un òrgan consultiu enriquidor

El Consell Municipal d’Infants, que s’ha constituït enguany per desena vegada, és un òrgan de participació, consulta i assessorament que pretén donar a conèixer als adults el punt de vista dels nens i nenes, no tan sols sobre problemes d’interès estrictament infantil, sinó sobre tots els aspectes relacionats amb el poble. 

El Consell està format per infants de 5è i 6è de primària escollits per l'alumnat dels centres de primària del municipi, pels serveis municipals adreçats a la infància (la Ludoteca Cal Gallifa i el Servei d’Infància, Adolescència i Família), i l’Escola Municipal de Música.

Última sessió del Consell Municipal d'Infants 2018-2019
FotoÚltima sessió del Consell Municipal d'Infants 2018-2019
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona