Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 06-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Campanya de conscienciació pel correcte estacionament
Campanya de conscienciació pel correcte estacionament
Tornar Tornar
14/05/2012
 

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, amb la col·laboració de la Policia Local, es posarà en marxa a partir del dia 15 de maig fins al 15 de juny d’enguany,  una campanya de conscienciació i control, que té per finalitat vetllar per la bona aplicació de les normes d’estacionament als espais públics, establertes en les respectives normatives de Circulació, a fi d’evitar estacionaments indeguts i actituds incíviques.

 

Així mateix, l’Ajuntament avisa que se sancionaran els vehicles que estan estacionats en un gual degudament senyalitzat, tipificat en el Reglament General de Circulació  com a falta greu i que econòmicament suposa un import de 200 euros. A més, si és preceptiu,  el vehicle pot ser retirat de la via  per la grua municipal, si impedeix i dificulta l’entrada o sortida de vehicles del gual comunitari o privat.

 

També se sancionaran els estacionaments al costat esquerre de la marxa en una via de doble sentit de circulació, prohibit pel Reglament General de Circulació, infracció tipificada com a lleu,  que comporta una sanció de 85’71 euros.

Amb aquesta campanya preventiva es vol aconseguir la conscienciació de la ciutadania, doncs l’estacionament correcte és una mostra de solidaritat i respecte amb la resta d’usuaris de la via pública.

 

L’Ajuntament de Sant Joan demana la col·laboració de tots els conductors, per tal que la campanya sigui un èxit i no s’hagi de sancionar a ningú.

 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona