Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona
Sant Joan de Vilatorrada se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona
Tornar Tornar
09/03/2017
 
La Biblioteca Cal Gallifa es va convertir aquest dimecres 8 de març en l’eix neuràlgic de la celebració d'aquesta data al municipi. Demà divendres, dia 10, el ‘Sopar per la igualtat, tothom porta un plat’ posarà el colofó final a la commemoració d’enguany.

Els santjoanencs i santjoanenques es van sumar aquest dimecres 8 de març, un any més, als diferents actes organitzats per l’Ajuntament, la Biblioteca Cal Gallifa, l’Ara Violeta, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes i l’Associació de l’Escola d’Adults de Sant Joan de Vilatorrada per commemorar la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La jornada lúdico-reivindicativa es va desenvolupar a la Biblioteca Cal Gallifa i va comptar amb una molt bona resposta per part del la ciutadania. L’activitat va començar a mitja tarda amb la lectura d’un manifest i amb la inauguració de l’exposició ‘Vull ser camionera, vull ser llevador’, que va oferir als assistents un recull de xifres que desmunten estereotips de gènere en el món laboral. Posteriorment, més d’una setantena de persones van prendre part en la conferència ‘Com influeixen les emocions en la salut de les dones’, a càrrec de la terapeuta Àngels Torras. 

Jordi Pesarrodona, regidor d’Igualtat, assegura que “entre tots i totes hem d’aconseguir una societat on el valor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones sigui una realitat. Veure com els nostres veïns i veïnes s’impliquen en una cita com aquesta ens omple d’orgull".

Sopar per la Igualtat, tothom porta un plat!

La commemoració del Dia Internacional de la Dona a Sant Joan de Vilatorrada continuarà avui dijous 9 de març. A partir de les 18 h., la sala infantil Alba Sellarés de la Biblioteca acollirà una nova edició de ‘L'hora del conte’ amb la narració de la ha història infantil “I això qui ho ha dit?”, que posarà de manifest que nens i nenes són persones iguals i amb els mateixos drets.

I divendres 10 de març la diada -que també compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i la SCCR La Verbena- clourà amb el ‘Sopar per la Igualtat, tothom porta un plat!’


Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona