Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 05-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Nou èxit de participació a la fira Fora Estocs
Nou èxit de participació a la fira Fora Estocs
Tornar Tornar
11/03/2019
 
La fira va comptar amb una vintena de comerços i centenars de persones van gaudir de productes de temporada amb descomptes de fins al 70% 

El diumenge 3 de març va tenir lloc una nova edició del Fora Estocs, una de les fires comercials de referència al municipi i que és coneguda pels articles de temporada a preus de liquidació. En l’esdeveniment, una vintena de comerços locals van col·locar la seva paradeta amb productes i serveis a la plaça Major per oferir productes de la temporada d’hivern a preus de ganga. “La valoració és més que positiva tant pels visitants com pels comerciants que van participar”, afirmen el regidor de Comerç, Eduard Mata, i una de les dinamitzadores de l’ABIC, Eva Trench. “Va ser una jornada molt concorreguda pel que fa a visitants i amb una alta participació per part del teixit comercial del municipi, dos factors indispensables per un bon final de campanya de rebaixes”, explica Mata. 

Els i les visitants van poder gaudir dels productes que han estat veient en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu molt més econòmic, entre el 50% i el 70% de descompte. A banda de les parades, també va haver-hi un inflable, una xocolatada i es va poder comptar amb un personatge infantil que va voltar per la plaça Major i amb qui els més petits es van poder fer fotografies. “L’èxit d’aquest esdeveniment es deu, en part, al bon fer de la nova junta de l’ABIC, que ha treballat de valent perquè la jornada fos d’allò més productiva i donés un impuls al comerç de Sant Joan de Vilatorrada”, afirma Mata. 

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació de Botiguers i Comerciants (ABIC), amb la junta recentment constituïda,  i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.   
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona