Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Èxit de participació als tallers de salut de la Festa Major Infantil
Èxit de participació als tallers de salut de la Festa Major Infantil
Tornar Tornar
21/06/2017
 
La Regidoria de Salut agraeix a les famílies la seva implicació i posa en valor la tasca duta a terme per l’entitat El Sidral i els membres del grup coordinador del Pla de Salut Municipal.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria de Salut, fa una valoració molt positiva de la participació i implicació de les famílies santjoanenques en els diferents tallers de salut que es van organitzar al municipi al llarg de diumenge 18 de juny en el marc de la Festa Major Infantil Sant Joan City 2017

La iniciativa tenia com a objectiu donar a conèixer entre els veïns i veïnes el Pla de Salut Municipal 2016-2020 i promoure els hàbits saludables entre les famílies. Així, nens i nenes i els seus pares i mares van poder participar d’una original matinal de diumenge amb propostes lúdiques i educatives com tallers de descobriment de quantitats de sucre en els aliments, de seguretat i reanimació, de rentat de mans i d’alimentació saludable. A més, al llarg de tota la Festa Major Infantil, els carrers de la vila es van guarnir amb decoració i missatges en clau de salut. 

La Regidoria de Salut agraeix la participació de totes les persones que van fer possible l’èxit i el gran desenvolupament de la jornada.

Tallers de Salut
FotoTallers de Salut
Tallers de Salut
FotoTallers de Salut
Tallers de Salut
FotoTallers de Salut
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona