Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 09-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Tornen les activitats d’estiu a Sant Joan de Vilatorrada!
Tornen les activitats d’estiu a Sant Joan de Vilatorrada!
Tornar Tornar
28/05/2019
 

Les inscripcions per a les activitats d’aigua i pels carnets de la piscina municipal d’aquesta temporada es poden fer de forma presencial a l’Ajuntament o a través del següent enllaç.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria d’Esports, torna a oferir aquest estiu als veïns diverses propostes lúdiques i esportives per fer a la piscina municipal per a tots els públics i per a totes les edats.

Les inscripcions a les activitats d’aigua i pels carnets de la piscina municipal per aquesta temporada es podran formalitzar a partir del 27 de maig online a través del següent enllaç, i a partir del 3 de juny de forma presencial a l’Ajuntament.

La piscina municipal obrirà enguany del 17 de juny al 8 de setembre, en horari de 10.30 h a 20.30 h. En la documentació adjunta, a més, hi trobareu tota la informació relacionada amb les activitats d’estiu d’aquest any 2019, com les dues nits a l’aigua.

Per qualsevol incidència o dubte, també podeu enviar un correu electrònic a sjvt.inscripcions@santjoanvilatorrada.cat o trucar a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, al 93 876 42 40.

Tots els documents de descàrrega:

- Full d'inscripció aquafitness

- Full d'inscripció cursets de natació

 

 

 

 

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona