Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Procés de selecció d'informador/es pel Pla de vigilància contra incendis forestals- Campanya 2008
Procés de selecció d'informador/es pel Pla de vigilància contra incendis forestals- Campanya 2008
Tornar Tornar
30/01/2008
 

La Diputació de Barcelona ha obert el procés de selecció d’informadors/es, que participaran en el Pla de vigilància contra incendis forestals per a la campanya 2008.

Les persones interessades haurien d’omplir el full de sol·licitud (model normalitzat a la pàgina web www.diba.cat/incendis), i presentar-lo a l’ADF o a l’Ajuntament. La data límit de presentació serà el dia 22 de febrer, a les 12,00 hores.

Només s’acceptarà una sol·licitud per candidat/a, que anirà acompanyada de la següent documentació: Fotocòpia compulsada del títol d’ESO, del Graduat Escolar o equivalent, del DNI (vigent) o document equivalent, del carnet de conduir, i de la tarja de la Seguretat Social. També s’haurà d’adjuntar una fotografia, el currículum vitae, i la documentació compulsada acreditativa dels mèrits al·legats que hagin de ser objecte de valoració.

A la pàgina web www.diba.cat/incendis, podreu accedir a les bases que regulen aquest procés de selecció: requisits dels/ de les aspirants, funcions bàsiques del lloc de treball, fases del procés selectiu, i les dates en que es farà públic el llistat d’admesos/es i exclosos/es, així com les dates en que es durà a terme les proves de selecció i de l’exposició al públic dels resultats de les mateixes.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona