Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 06-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Campanya d’inspecció informativa per als establiments comercials
Campanya d’inspecció informativa per als establiments comercials
Tornar Tornar
27/06/2013
 

Des de la Regidoria de Consum, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha iniciat una campanya informativa en relació als requisits, etiquetatge i documentació que qualsevol establiment ha de disposar per portar a terme un servei acurat i de qualitat.

Aquesta campanya de foment de la inspecció es va presentar als comerços el passat 15 de març, amb l’objectiu de promoure la seguretat dels productes i serveis i incentivar la vigilància i el control del mercat.

Amb el missatge "Amb la inspecció, tots hi sortim guanyant", es vol conscienciar el sector empresarial que la inspecció de consum ajuda a millorar la qualitat, estimula la competència i promou el comerç local.
 
Des de la regidoria, hem apostat per dinamitzar el comerç local, garantint una qualitat afegida pels consumidors del nostre municipi.
 

Us convidem a viure el comerç local!

Foto de la presentació de la campanya per part de l'alcalde , Gil Ariso, el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva i el regidor de Comerç, Turisme i Consum, Jordi Gesé, el passat 15 de març.
FotoFoto de la presentació de la campanya per part de l'alcalde , Gil Ariso, el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva i el regidor de Comerç, Turisme i Consum, Jordi Gesé, el passat 15 de març.
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona