Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-03-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Gaudeix d’una nova edició de la Festa de la Primavera
Gaudeix d’una nova edició de la Festa de la Primavera
Tornar Tornar
05/04/2018
 
El proper diumenge 29 d'abril Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la 24a edició d'aquesta tradicional caminada popular. Les inscripcions per participar de la sortida ja es poden fer a través del següent enllaç

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic i el patrimoni històric del municipi, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada torna a organitzar, de cara a l'últim diumenge del mes d'abril, la caminada popular de la Festa de la Primavera, que enguany celebra la seva 24ena edició

El regidor d’Esports, Eduard Mata, destaca que "la caminada és un dels esdeveniments esportius i lúdics referents de la primavera santjoanenca; ens permet posar en valor la riquesa patrimonial i natural del nostre terme municipal tot fent esport. L’èxit d’aquesta activitat que arriba a la 24ena edició s’explica, en gran mesura, gràcies a la col·laboració i implicació de moltes persones i entitats del poble, sense les quals seria impossible portar a terme la caminada. De cara a l’any vinent, treballem per oferir una 25ª edició amb novetats i ben reeixida”.

Recorregut

Per a la jornada d'aquest any 2018, l'Ajuntament proposa dos recorreguts:

Un de més llarg, de 15,7 quilòmetres i amb un desnivell de 450 metres.
Un de més curt, de 9'2 quilòmetres i amb un desnivell de 200 metres, pensat especialment per a famílies amb nens i nenes.

L'organització proporcionarà dos avituallaments als assistents durant el recorregut. Podeu descarregar l'itinerari clicant aquest enllaç.

Inscripcions

Per Internet, a través d'aquest enllaç. Les inscripcions es podran formalitzar del 13 al 28 d'abril.
Presencialment a l'Ajuntament. Les gestions es podran fer del 23 al 27 d'abril, de dilluns a divendres, en horari de 09 h. a 14 h.; el dijous també de 16 h. a 19 h.
El mateix dia a Cal Gallifa, a partir de les 07:30 h., sempre que quedin places disponibles. Divendres 27 d’abril s’informarà del nombre d’inscripcions disponibles. 

Les inscripcions s'han de realitzar individualment i també s'han de facilitar dades personals de cada participant (nom i cognoms, DNI -o targeta sanitària en cas de no disposar de DNI-, data de naixement, telèfon de contacte i correu electrònic). El consistori informa també que les places són limitades i que els participants rebran una samarreta tècnica de regal en finalitzar la caminada. 

El preu per participar en la caminada popular és de 8 euros si la inscripció es realitza a través de la pàgina web, o bé de 10 euros si es fa presencialment. El cost per als infants menors de 12 anys és de 4 euros en ambdós casos.

Horari

• A les 08 h.: arribada i concentració a Gal Gallifa, amb esmorzar inclòs per a totes les persones participants.
• De 08:30 h. a 08:45 h.: sortida esglaonada des de Cal Gallifa.
• A partir de les 11 hores: arribada de les persones participants a Cal Gallifa.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix l'alta participació en edicions anteriors i anima els veïns i veïnes a participar en la Festa de la Primavera amb l'objectiu de descobrir el meravellós espai natural que envolta el municipi.


Festa de la Primavera
FotoFesta de la Primavera
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona